18.05.2024

У Кулінарній студії Марії Левенець вчать готувати ідеальні десерти

Креатор буд

Любов, досконала консистенція та вдале оформлення – це головні інгредієнти смачного десерту. В цьому переконана власниця кулінарної студії – Марія Левенець.

Жінка присвятила приготуванню смаколиків понад 10 років. Попри це, професійні вміння постійно вдосконалює і до сьогодні. Тепер же ділиться своїми рецептами та майстерністю з усіма охочими.

Пані Марія каже, що мала неабияке бажання відкрити власну кулінарну студію. І ось, уже понад півроку, як задумане стало реальністю. У Кулінарній студії Марії Левенець вже відбуваються і майстер-класи, як для дорослих, так і для дітей.

Якщо ви хочете навчитися готувати лише 1 вид десерту – то урок триватиме лише кілька годин. Тривалість ж професійного майстер-класу у студії – 2 дні.

До участі у майстер-клас одночасно залучають 8 людей. За час дводенного навчання учасники готують 10 десертів, які, по завершенні, можна забрати додому і почастувати рідних.

Марія Левенець розповіла, що протягом навчання вивчають рецептуру і складники, технологію приготування і її особливості, і, звичайно, неабияк важлива, власне, практика.

Одним із багатьох майстер-класів, які проводять у Кулінарній студії Марії Левенець є приготування “Десертів для кенді-бару”. Саме на такий завітала тернополянка Людмила, за фахом – юрист. Зізнається, приготування випічки та десертів – її хобі, а про таке навчання мріяла уже давно. І, додає, не розчарувалася, бо пані Марія – чудовий вчитель.

У приготуванні таких десертів важливою є кожна деталь, каже майстриня. Зокрема, температура та консистенція глазурі, і, звісно, якість продуктів.

Спеціально, щоб навчитись готувати десерти для кенді-бару приїхала Альона із Вишнівця. Дівчина займається випіканням тортів на замовлення. І ось захотіла навчитись готувати солодощі, які можна буде транспортувати на місце банкету. Запевняє, попри те, що кулінарний досвід у неї є – майстер-клас надзвичайно цікавий та інформативний.

Знаходиться Кулінарна студія Марії Левенець у місті Тернопіль на вулиці Довженка 14, офіс №1. А побачити десерти, які вам приготують, або навчать створювати власними руками, ви можете на сторінці студії у соціальній мережі Instagram.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,