20.04.2024

У драмтеатрі готують вистави про жіночий гормон та моменти щастя

Ваша реклама

Його величність – театр. Завжди дивує і надихає. Та через вимушений карантин тернопільські театрали не скоро зможуть його відвідати. Директор обіцяє, що вже у вересні творчий колектив здивує довгоочікуваними прем’єрами.

Борис Репка розповів, одна із прем’єр – робота режисера Олега Мосійчука «46 моментів щастя». Її запланували на вересень.

Режисер ж каже, готували виставу на березень, але карантин вніс свої корективи у графік. Тому зараз у театрі з нетерпінням чекають, коли зможуть зустріти і потішити глядачів. Олег Петрович запевняє, що після карантину «46 моментів щастя» будуть по-особливому актуальними. Головний режисер Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка вірить, що після перегляду глядач переусвідомить своє життя до карантину.

Також восени тернополян чекає ще одна, не менш захоплююча, прем’єра – «Естроген». Готує її режисер В’ячеслав Жила. Директор театру сподівається, що ця вистава привабить більше молоді.

У театрі розповідають, «Естроген» написала сучасна київська драматургиня Марина Смілянець. Це своєрідна відповідь п’єсі «Гормон кохання, або тестостерон». «Естроген» – це жіночий погляд на чоловіків і те, що життя жінки без чоловіка – неможливе. Нестримні бажання, гормони та інстинкти, а найголовніше – пошук відповіді на питання, що ж насправді потрібно жінці?



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,