25.04.2024

У центрі Тернополя озброєні чоловіки заблокували вхід до кав’ярні

Креатор буд

Вдерлися до закладу зі зброєю в руках і заблокували роботу. Про це знімальній групі Т1 новини розповів власник однієї з кав’ярень міста. З його слів, вранці невідомі без жодних пояснень увірвалися в приміщення.

Про ситуацію  власник закладу Назар Андрушко дізнався від працівників. Каже, за однією з них ввірвалися люди у військовій формі та в масках, які повідомили, що вони представляють нового власника приміщення.

Що за новий власник і чому Назар, як орендар, нічого не знає – з такими питаннями чоловік подзвонив до свого орендодавця. Той же запевнив, що такого бути не може, що нікому приміщення не продавав.

Обурений власник кав’ярні одразу викликав поліцію та написав заяву. Адвокат розповів,  що це приміщення в оренді вже 3 роки. Договір продовжив до 2022-го. Всі підтверджуючі документи – є.

А поки ж десятки працівників закладу на невизначений термін залишаються без місця роботи, і не відомо, коли знову працюватиме кав’ярня. Наразі з’ясовують – хто ці люди, які заблокували приміщення, і на яких підставах вони зупинили роботу закладу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,