23.04.2024

У боротьбі за волю і незалежність України загинув Олександр Слугоцький

Ваша реклама

Воїна Олександра Слугоцького поховали у Тернополі. Чоловік боронив кожен клаптик української землі, бо понад усе любив Батьківщину. За волю і незалежність країни Олександр Слугоцький пішов боротися в лютому, коли почалася повномасштабна війна. Його згадують як доброго робітника та патріота. Олександр воював на Донеччині. Воїн загинув у бою поблизу населеного пункту Весела Долина 6 жовтня. За два дні у нього мало б бути день народження, але тепер назавжди залишиться 52.

Чоловік в юності навчався в калінінградському вищому військовому училищі, тож воєнний досвід мав. Але був корисний в тилу. 26 років відпрацював в газовій службі. Був прикладом для колег. Ті пишалися, що він взяв до рук зброю і не стояв осторонь. Але 6 жовтня отримали невтішну звістку – Олександр загинув. Попрощатися із захисником приїхали колеги зі всієї області. Олег Караванський пригадує, що Олександр був добросовісним і відповідальним.

У захисника залишилася дружина з дітьми, сестра та мати. Поховали Олександра Слугоцького у Тернополі, на алеї героїв Микулинецького кладовища. Вічна пам’ять та слава захиснику України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,