27.04.2024

Три роки з дня створення урочисто відзначили ділові українські жінки Тернопілля

Креатор буд

Громадська організація «Ділові українські жінки» в Тернопільській області відзначає третю річницю. В Україні ГО діє вже 11 років.

Президентка ГО “Ділові українські жінки” у Тернопільській області Ірина Демкура розповідає, із засновницею ГО Наталею Нетовкіною познайомилась у Вінниці кілька років тому. Тоді й вирішили створити обласне представництво організації у Тернополі.

На урочисте відзначення дня народження ГО у Тернопіль приїхала і засновниця. Пані Наталя зауважила, що Тернопільський обласний осередок в числі найпотужніших в Україні.

Все почалося з ідеї. Створити спільноту, де б жінки ділилися своїми думками, ідеями, досвідом, згадує президентка ділових українських жінок у Тернопільській області Ірина Демкура. Завдяки цьому вдалося реалізувати чимало проєктів, серед яких «Ранкова кава», «Академія жіночого лідерства». Робота із жінками – найбільше досягнення, зізнається Ірина, це люди, які стали невід’ємною частиною організації.

Одним із основних напрямків роботи громадської організації є благодійність. Зокрема, працюють із жінками, які виховують діток із інвалідністю. Віце-президентка ГО “Ділові українські жінки” у Тернопільській області Ольга Навроцька каже, із заходів, які організовують в ГО, кошти спрямовують і на таку діяльність.

Привітати учасниць прийшли багато успішних жінок файного міста і не тільки, та через карантин частину привітань приймали онлайн.

З нагоди ювілею відзначили учасниць, які своїм прикладом надихають не тільки тернополян, а й всіх українців, а також партнерів. Серед них і Телеканал Тернопіль 1. Ми, у свою чергу, вручили ювілярам сертифікат на участь у програмі “Така як є”.

Приймали вітання членкині і від міського голови Тернополя Сергія Надала. За допомогу для малозабезпечених сімей, людей із інвалідністю, військових, а також нашим медикам і медзакладам. Очільник міста привітав ділових жінок і вручив пам’ятні подарунки.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,