25.04.2024

Трагедія у Почаєві: чоловік до смерті побив товариша

Креатор буд

Смертю завершилося застілля для 54-річного чоловіка у Почаєві на Кременеччині. Його до смерті побив 34-річний товариш по чарці.

Підозрюваний у важкому злочині зайшов до дому свого знайомого. Останній із майбутньою жертвою саме розпивали алкогольні напої. Гість приєднався до компанії. Проте через деякий час між присутніми виникла суперечка. Почалася штурханина. Далі підозрюваний кілька разів вдарив співрозмовника по голові.  Після цього чоловіки вийшли на подвір’я, де продовжилася бійка. Потерпілий впав, а його кривдник ще кілька разів вдарив його, а після цього пішов додому.

Господар житла залишився біля бездиханного тіла товариша. Коли потерпілий помер, він розшукав винуватця сварки. Зловмисник прийшов перевірити свою жертву, а як переконався, що той мертвий, викликав поліцію. Правоохоронцям набрехав, що проходив повз будинок і побачив тіло невідомого.

Експерти виявили на тілі загиблого численні тілесні ушкодження. Поліцейські з’ясували, що до вбивства причетний сам додзвонювач. Чоловік зізнався у злочині майже одразу.

Чоловіка слідчі затримали. Йому уже оголосили підозру. Обрали 34-річному жителю Почаєва і запобіжний захід — тримання під вартою. Триває слідство.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,