29.04.2024

Традиційна кухня і особливості культури: у центрі Тернополя відкрили грузинський ресторан “Чвені”

Ваша реклама

Частинка Грузії в самому серці Тернополя. Заклад з колоритною назвою “Чвені” відкрили у нашому місті. Тут відвідувачі зможуть скуштувати легендарні грузинські страви, спробувати найсмачніші вина та поринути в атмосферу цієї країни.

Власники закладу кажуть, таким чином хочуть познайомити тернополян з особливостями своєї культури. Тому вже зовсім скоро в закладі планують проводити різноманітні майстер-класи та цікаві заходи для тернополян.

Директор ресторану Таріел Джаврішвілі розповів, що для роботи в ресторані запросили навіть грузинських музикантів, аби в закладі було ще атмосферніше.

Втілювати ж задумане розпочали напередодні відкриття. Так, у закладі для тернополян влаштували дегустацію найкращих грузинських вин, а пригощали гостей традиційними стравами.

Менеджер з навчання та розвитку персоналу Тарас Хаїнський запевняє, що кухня тут насправді смачна. Адже шеф-повар – професіонал своєї справи, який обслуговував президентів Грузії та Туреччини.

Окрім того, працівники закладу шукають індивідуальний підхід до кожного з гостей. Де іще ви побачите шеф-повара, який підходить до відвідувачів у залі і запитує чи все їм смакує? Щодо самих страв, то саме у цьому ресторані можна спробувати справжні грузинські хачапурі, хінкалі, ткемалі, найсмачніші сири і ще чимало інших традиційних страв – у меню їх близько 50-ти.

Окрім того, на кухні працюють кваліфіковані фахівці, які точно зможуть вас здивувати. Шеф-повар закладу Какачия Маци зауважує, що його помічники вправні та старанні.

Смачна кухня у поєднанні з грузинською гостинністю – простий рецепт гарного настрою, переконують у ресторані “Чвені”. Тут не зі слів знають, як зробити все для того, аби відвідувачі залишилися задоволеними, адже власники закладу вже 11 років працюють у ресторанному бізнесі. А зважаючи на те, що через карантин кордони закриті, перенестися у Грузію на декілька годин можна просто у центрі Тернополя.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,