19.04.2024

Ті, хто за кадром: працівники “Тернопіль1” отримали подяки та подарунки з нагоди Дня радіо, телебачення та зв’язку

Креатор буд

16-го листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення та зв’язку. З цієї нагоди представників галузі вітали у міській раді Тернополя.

Серед тих, кого сьогодні нагороджують, і режисер відеомонтажу Тернопіль1 – Павло Верхолюк. Вже півтора року він у команді нашого телеканалу разом із журналістами і операторами створює інформаційні сюжети.

Павло каже, що оскільки працює поза кадром, то його в місті мало хто знає, а він знає чимало людей. Каже, іноді й привітатися хочеться, але розуміє, що співрозмовник його не впізнає навзаєм. Все ж, каже, приємно, що є можливість для глядачів побачити і тих, хто залучений у процес створення, до прикладу, новин.

Приймали вітання з нагоди професійного свята працівники радіо, телебачення та зв’язку і в обласній держадміністрації. Подяку колективу Тернопіль1 отримала директорка нашого телеканалу. Надія Копилець каже, що нагородження – це завжди приємні емоції, адже пишається своєю командою та усім вдячна за сумлінну роботу.

Отримала грамоту і наша журналістка Христина Луцик – авторка ранкових влогів, журналістка відділу Т1 Новини. До нашої команди вона приєдналася одразу після університету, так би мовити, перейшла від теорії до практики. Христина зізнається, що така відзнака є заслугою всього колективу, який працює за камерою. Це і оператори, і режисери, монтажери, редактори. Десятки людей від згуртованої роботи яких і залежать отакі нагороди.

День працівників радіо, телебачення та зв’язку відзначають в Україні із 1994 року. Останніми роками до святкувань долучаються  і телевізійники, і представники інтернет-ЗМІ. Традиційно фахівців вітають на міському та обласному рівнях. Сьогодні особливо дякували тим, хто працює за кадром, адже їхня робота надзвичайно важлива для якісної комунікації, зауважив міський голова Сергій Надал.

Колектив телеканалу Тернопіль1 приєднується до вітань і бажає колегам натхненно працювати, пишатися своєю роботою і отримувати за це гідну винагороду.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,