16.05.2024

Тернополянин брехав, що ремонтуватиме техніку, а насправді здавав її у ломбард

Ваша реклама

Оперативним шляхом розшуківцям вдалося встановити особу зловмисника й розшукати його.

Поліція шукає потерпілих, яких ошукав підозрюваний.

Кримінальне провадження за фактом шахрайства щодо 43-річного тернополянина розпочали за заявою однієї з потерпілих.

Тернополянка повідомила, що віддала у ремонт свій смартфон, навіть вартість послуг оплатила, та майстер кудись зник: за місцем роботи був відсутній, на телефонні дзвінки не відповідав. Через декілька днів надійшла заява від ще однієї потерпілої, котра, здавши в ремонтну майстерню планшет, теж не могла забрати його, бо майстер невідомо куди зник.

Поліцейські припускають, що майже вся вилучена під час санкціонованого обшуку електроніка може бути власністю інших осіб, адже зловмисник на жодну річ не пред’явив документів.

Оперативним шляхом розшуківцям вдалося встановити особу зловмисника й розшукати його. Під час санкціонованого обшуку у тернополянина знайшли та вилучили 24 одиниці різноманітної техніки. Зокрема, одинадцять мобільних телефонів марок IPhone, Samsung, Lenovo, HTC, Huawei, Nomi, Prestigio, десять планшетів різноманітних моделей, серед яких IPad, Asus, Lenovo, Samsung, Acer та інші а також два навігатори та покетбук.

Поліцейські звертаються до жителів міста та області, котрі користувалися послугами майстра і не дочекалися повернення своїх гаджетів, звертатися до Тернопільського відділу поліції за телефонами: 27-11-70, 27-11-71, 067-351-38-37.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,