19.04.2024

Тернополяни зривають заварені люки сміттєпроводів і викидають туди відходи

Креатор буд

У будинку №6 на вулиці Богдана Лепкого у Тернополі нещодавно трапився, як кажуть очевидці, сміттєвий колапс. Зі слів майстрині дільниці ПП “Благоустрій” цього будинку, безвідповідальні мешканці зірвали приварену кришку сміттєпроводу і викидали туди непотріб.

Олена Будій розповіла, що через те, що на першому поверсі в сміттєкамері накопичується сміття – починається сморід. Доходить навіть до того, що там заводиться не лише комахи, а й щурі.

Про ситуацію обслуговуюче підприємство повідомили мешканці однієї із квартир.

Коли жінка прийшла під багатоповерхівку, то побачила, що двері до приміщення з контейнерами – відкриті, а біля під’їзду й справді  багато сміття.

Як з’ясували згодом – весь непотріб потрапив на перший поверх через сімттєпровід. Адже між 5 та 6 поверхами хтось із мешканців зірвав кришку і викидав туди сміття.

Пані Олена розповіла, що знову довелося заварити сміттєпровід. Хто із мешканців робить таку шкоді – встановити важко.

Такий же випадок трапився і на вулиці Київській, 12 у четвертому під’їзді. Та мешканці будинків, де комунальники помітили сміття стверджують – вони жодного стосунку до порушень не мають. Ба навпаки, обурені, бо через дії таких тернополян – в будинку неприємний запах, таргани і щурі.

Комунальники ж помітили, часто мешканці будинків у Тернополі нехтують загальними правилами. Хоча знають, що усі будинки мають облаштовані контейнерні майданчики і лише звідти комунальники регулярно вивозять сміття.

Додамо, усі порушники, які викидають сміття у заборонених місцях не лише додають клопотів працівникам ЖКГ, а й ризикують отримати штраф у розмірі 850-ти гривень.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,