27.04.2024

Тернополяни можуть допомагати потребуючим дистанційно

Креатор буд

У Тернополі сьогодні стартував проєкт “Турбота в 1 клік”. Так зайшовши на сайт одного з співорганізаторів можна переказати кошти  і тим самим придбати продуктовий набір для потребуючих тернополян.

Втілюють таку ідею представники громадського об’єднання  “ФАЙНЕ.UA” спільно з благодійним фондом «Карітас». Організатори кажуть, таким чином хотіли створити максимально зручний ресурс, з допомогою якого робити добрі справи буде просто і швидко.

“Спільно з Карітасом магазин MTA.UA розробили механізм, завдяки якому можна на сайті за 260 гривень купити повний продуктовий набір, який складає “Тайстра”, а проект “Про милосердя” буде його розвозити по потребуючих у місті Тернополі”, – розповідає Юрій Кулик – керівник проєктів громадського об’єднання “ФАЙНЕ.UA”.

До складу продуктових наборів входять продукти першої необхідності: чай, хліб, печиво, олія, цукор, крупи, квасоля, макарони, томатна паста і консерви.

У благодійному фонді “Карітас” вдячні всім небайдужим, хто долучився до створення нового проєкту та тим, хто завдяки йому допомагатиме потребуючим.

Додамо, раніше такий проєкт стартував у Чернівцях і станом на сьогодні там вже роздали більше сотні продуктових наборів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,