27.04.2024

Тернополянки беруть участь у соціальному проєкті «Антиейджизм»

Креатор буд

Зустріч із психологом Тетяною Білінською – один із етапів соціального проєкту “Антиейджизм”, який реалізовують у Тернопільському територіальному центрі соціального обслуговування населення. Учасниці – жінки 55 років +.

Кандидатка психологічних наук, голова Центру психологічної допомоги “Психолог і я” Тетяна Білінська каже, що в Україні із людьми такого віку психологи працюють мало. Тому дуже добре, що у Тернополі є така програма.

Тест на визначення свого соціонічного типу роздає учасницям фахівчиня. Дон Кіхот, Гюго, Драйзер, Наполеон, Штірліц. Кожен за допомогою простих визначень віднаходить свій тип.

Учасниці проєкту кажуть, що він дуже цікавий та корисний, адже справді допомагає себе зрозуміти та оцінити. Можливо, на щось варто більше звернути увагу, у цьому й допомагає психолог.

Тетяна Білінська зауважує, визначення свого соціонічного типу – одне із базових для подальшого розвитку. Адже пізнавати себе не пізно у будь-якому віці. До того ж, в такому випадку людина розуміє свої слабкі та сильні сторони і формує власне бачення для майбутнього.

Нагадаємо, це вже не перша пізнавальна зустріч соціального проєкту “Антиейджизм”. Раніше жінки золотого віку вже вчилися позувати перед камерою, а наступним кроком для них стане знайомство зі стилістом Ольгою Вінницькою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,