26.04.2024

Тернополянка перемогла на міжнародному фотоконкурсі зі світлинами про карантин

Креатор буд

"Я намагалася створити такий романтичний образ дівчини, яка змирилась із ситуацією".

Анастасія Зазуляк 6 років професійно займається фотографією. Цьогорічну “карантинну” весну дівчина втілила у світлинах. Її фото із серії “Самоізоляція” визнали найкращими у номінації “Творчий пошук” на конкурсі у Литві.

– Зйомка зайняла приблизно день часу, тобто, це все було дуже спонтанно, я знімала все на відчуття, зробила такий саморобний штатив в себе вдома і пробувала фотографувати. І мене це дуже захопило, я намагалася створити такий романтичний образ дівчини, яка змирилась з тією ситуацією. Вона її приймає, вона приймає цей виклик, який в неї є, що їй потрібно бути на самоті, – розповідає фотограф, студентка ТНЕУ Анастасія Зазуляк.

Дівчина каже: фото робить не тільки для того, аби брати участь в конкурсах, хоча зізнається – перемагати приємно. Настя займається улюбленою справою лише коли є натхнення та настрій, а його вона черпає у природі, навколишньому світі, подорожах та людях.

У Римі дівчина брала участь у конкурсі, де здобула почесну відзнаку у категорії до 21 року. Найбільше пишається проєктом, який знімала у Трансильванії.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,