26.04.2024

Тернополянка отримала відзнаку “Гордість нації”

Креатор буд

Ошатна зала, урочисто вбрані гості та ледь помітне хвилювання – у Києві нагородили українців, котрі мають видатні здобутки у різних галузях.

Проект започаткував Український інформаційно-видавничий центр «Галактика», під патронатом першого президента України та Верховної Ради. Нагороджувати тих, ким пишається вся країна, планували навесні, та через епідемію коронавірусу урочистості перенесли і свої відзнаки номінанти отримали лише зараз.

Почесна нагорода – Орден «Гордість нації» цьогоріч поїхала і в Тернопіль. Відзнаку отримала очільниця місцевого осередку ГО «Асоціація жінок України «Дія». Ольга Шахін – знана тернопільська активістка, яка бореться, зокрема, за права та добробут жінок. Ольга зізнається – через таку високу нагороду її з колегами переповнюють і радість, і гордість.

Поруч з Ольгою – її «група підтримки». Разом вони не лише на церемонії нагородження, а й у житті. Спільно ці жінки творять нову історію свого міста та країни.

Членкиня Тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»” Ірина Буртняк каже, працюючи над нагородами не задумувались і завжди робили все для того, аби допомагати тим, хто звертається в їхній офіс. Зокрема, жінки там можуть отримати психологічну, юридичну, а також матеріальну допомогу.

Ще одна учасниця ГО Руслана Баран запевняє, що щасливими їх роблять очі тих дітей та жінок, яким змогли допомогти. Додає, звичайно, подібні відзначення надихають та мотивують.

Представники влади визнають – держава мусить докласти більше зусиль, аби з кожним роком відкривати нові гучні імена.

Народний депутат України Дмитро Лубінець зазначає, що для них варто створювати умови для розвитку та виховувати дітей на їхньому прикладі.

Кожна велика справа починається з маленького кроку вперед, переконана Ольга Шахін. Головне – не боятись його зробити.

Зауважимо, всі досягнення та відзнаки переможців внесені до спеціальної Книги Пошани. Аби історія пам’ятала, що навіть у найскладніші для країні часи можна знайти сили на маленький подвиг.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,