03.05.2024

Тернополян із Днем Незалежності привітали автопробігом

Ваша реклама

Автопробіг до Дня прапора і Дня Незалежності України організували у Тернополі. Центральними вулицями міста проїхала автоколона, прикрашена національною символікою.

Співорганізатор автопробігу Назар Мельничук розповів, що таким чином хотіли показати важливість державного стяга та те, що він символізує для нашої країни – її суверенність, свободу, незалежність.

День Незалежності зараз неабияк важливо відзначати і шанувати, кажуть учасники акції, адже в Україні триває війна. Віддати шану воїнам – ще одна мета акції.

Координатор руху “Захисти Україну”, учасник автопробігу до Дня Незалежності Павло Кургін наголошує, що важливо дякувати тим, завдяки кому зараз маємо змогу відзначати це свято.

Автопробіг організували активісти Солідарної молоді Тернополя спільно з Європейською Солідарністю Тернопільщини. Кажуть, таким незвичним чином вирішили привітати тернополян зі святом, аби пам’ятали про його важливість.

Одна із учасниць автопробігу Ірина Кошіль переконана, що дуже символічно, що це відбувається у 29-ту річницю Дня Незалежності. Каже, сьогодні ми всі маємо бути єдині, маємо об’єднуватися, тому що це найвища цінність і ми маємо всім показати, що із Незалежністю не жартують.

Додамо, вранці учасники автопробігу вшанували пам’ять загиблих захисників. На Алеї Героїв, де поховані наші воїни, поклали квіти та вшанували Героїв хвилиною мовчання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,