19.05.2024

Тернопільський таксист влаштував караоке-клуб на колесах

Креатор буд

Справжнісінький караоке-клуб на колесах. Тернопільський таксист облаштував автомобіль караоке-обладнанням, і кожному пасажиру пропонує заспівати улюблені пісні.

Водій караоке-таксі Володимир зазначає – його таксі незвичне, адже кожному своєму пассажиру пропонує цукерку та заспівати в караоке. Водій запевняє – згодом облаштує автівку так, щоб і ззовні було зрозуміло – це караоке-клуб на колесах.

Володимир розповідає, що має для пасажирів три мікрофони, облаштував і спеціальне освітлення. Каже, на цьому не зупиниться.

Водій зізнається, що пасажири по-різному реагують на пропозицію заспівати в машині, але, зауважує, більшість із захватом погоджується.

Чоловік каже, на таку креативну ідею надихнули донечки, які дуже люблять співати. Тому вирішив дарувати своїм пассажирам радість таким неординарним способом. Ділиться – й сам любить музику. Особливо – українську.

Розповідає, облаштувавши в таксі караоке і створивши відповідну атмосферу, хоче злати стереотип про те, що таксисти невиховані, погані люди. І, зауважує, більшість його пасажирів і справді приємно дивуються.

Наша знімальна группа стала свідком реакції пасажирів на та незвичне таксі. В автівку сіли двоє пасажирок. Спершу здивувалися, побачивши знімальну групу, а потім – мікрофони, які Володимир спритно вручає дівчатам. Хоч, і з сором’язливістю, але з великим захватом кажуть – співатимуть «Червону руту».

Дівачата кажуть, що така розвага в таксі їм дуже до вподоби.

Зауважимо, караоке у таксі – без додаткової плати. Водій Володимир каже, що для нього найбільша винагорода – посмішка і подяка.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,