26.04.2024

Тернопільський осередок  ГО “Справа громад” підсумував рік діяльності

Ваша реклама

Захищати гідність та патріотизм українців. Це – основна мета громадської організації “Справа громад”. Тернопільський осередок діє уже рік, учасники кажуть, за цей час вдалось втілити багато ініціатив.

Активісти місцевого осередку ГО “Справа громад” згадують, створювали організацію на базі власних цінностей і спільного бачення ситуації в країні. Наголошують, лише справжні патріоти зможуть взяти на себе відповідальність за долю країни.

Зараз учасники ГО “Справа громад”  опікуються лікарнями з хворими на коронавірус, возять допомогу, бо розуміють – медики і пацієнти зовсім не мають захисту. Водночас, є питання, якими займаються від першого дня створення організації – відстоюють напрямок в Європу, дбають про військових.

Наймасштабнішим проєктом, який реалізувала громадська організація, став проект під назвою “Солідарність – доброта об’єднує”. Його мета – забезпечити під час карантину продуктовими наборами усі соціально незахищені верстви українців. Охочі долучитись до проєкту могли надсилати кошти або допомагати сортувати та розвозити пакунки по домівках людей.

Загалом в рамках цього проєкту продуктові набори отримали 25 тисяч українців. Зараз ГО планує ініціативи, які реалізовуватиме у майбутньому і закликає долучатись до них усіх небайдужих.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,