29.03.2024

Тернопільський обласний осередок партії “Слуга народу” очолив Володимир Гевко

Ваша реклама

Тернопільську обласну організацію партії “Слуга Народу” очолив 45-річний Володимир Гевко. Народний депутат та заступник голови Комітету ВРУ з питань бюджету. Під час представлення політик озвучив головні напрямки роботи у Тернопільській області.

Зокрема, Володимир Гевко наголосив на тому, що команда партії прийшла змінювати країну та систему влади. Новопризначений голова обласного осередку партії “Слуга народу” запевнив, що докладе всіх зусиль, аби розбудувати потужну партійну структуру.

У партії зауважують, що розраховують  на абсолютно нові обличчя. У свої лавах хочуть бачити успішних бізнесменів, управлінців, представників інтелігенції, зокрема, вчителів і лікарів, яких добре знають на місяцх. Зараз найважливішими завданнями у партії вважають розвиток інфраструктури та ремонт доріг Тернопільщини. На останнє, до слова, з державного бюджету виділили майже 3 мільярди гривень.

Відкриття штабу відбулось у початок передвиборчої кампанії. Зокрема, керівники обласних партійних організацій працюватимуть й після місцевих виборів. Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш зазначив, що місцевий осередок партії – це місце, куди можуть приходити люди та подавати свої звернення. До того ж, це ще один механізм для налагодження контакту між владою та жителями області.

Наразі, основний проєкт, який уже втілюють в нашій області – програма “Велике будівництво”, головна мета якого – ремонт та відновлення доріг області. Тому, після конференції представники місцевого осередку поїхали на головний об’єкт – дорогу М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, для того, аби перевірити на якому етапі ремонт.

Голова Укравтодору Олександр Кубраков розповів, що в планах відремонтувати цей автошлях на протяжності всієї території Тернопільщини.

В обласному осередку партії “Слуга Народу” людям пропонують повідомляти про питання, що потребують першочергового вирішення. Для цього можна буде звертатися в громадські приймальні осередку, або повідомити партійців про певні проблеми на  сторінках у соцмережах.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,