24.04.2024

Тернопільських соціальних працівників відзначили з нагоди професійного свята

Креатор буд

Подяки та відзнаки з нагоди професійного свята. Працівникам соціальної сфери міста Тернополя подякували за їх жертовність та щоденну безцінну працю. День працівника соціальної сфери в Україні відзначається щорічно у першу неділю листопада.

Серед нагороджених – пані Галина Дутчак – соціальна працівниця Тернопільського територіального центру Управління соціальної політики ТМР. Вже упродовж 30-ти років жінка доглядає за людьми похилого віку та одинокими. Запевняє, попри всі турботи, свою роботу вона любить.

Нагороджували людей і різних професій цієї сфери. До прикладу, Вікторія Матковська працює у Тернопільському територіальному центрі бухгалтером –нараховує пільги людям.

Працівники кажуть, їм дуже приємно, що з нагоди професійного свята про них не забули. Людям приємно, що вручили подяки та розуміють наскільки їхня професія складна, зауважує заступник начальника Управління соціальної політики ТМР Петро Тимочко.

Найкращих і найсумлінніших нагородив, зокрема, міський голова Тернополя. Сергій Надал вручив подяки та грамоти, тим хто працює на благо нашої громади.

Загалом сьогодні нагородили 22-х працівників соціальної сфери.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,