04.05.2024

Тернопільські військові подякували за підтримку ВО “Асоціація жінок України «Дія»”

Ваша реклама

17 років з дня формування. Тернопільський зональний відділ правопорядку відзначає день народження. Упродовж всіх років військові забезпечують порядок та безпеку громадян. З початку бойових дій на сході України військові їздять на ротації та працюють там, тим самим забезпечують спокій тут

Сьогодні привітати їх зі святом прийшли учасниці ВО “Асоціація жінок України «Дія»”. Вже четверту ротацію дієві жінки проводжають військових на Схід, щоразу підтримуючи і матеріально, і морально. Дієві жінки зізнаються, роблять це від щирого серця. Сьогодні ж від щирого серця дякували і їм.

Голова Тернопільського осередку організації Ольга Шахін розповідає, отримали подяку від командира тактичного угрупування “Північ”. А також військові передали їм прапор з побажаннями.

Начальник Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку Іван Бугай зауважив, жінки «Дії» – й самі є тією дією. Адже неодноразово підтримували та допомагали усім чим могли та усім необхідним. Військовий зізнається, бувало й таке, що не було з чим їхати в ротацію, але небайдужі люди завжди виручали. Серед таких – і ця організація. Не менш важлива і моральна підтримка з їхньої сторони.

У зональному відділі наголошують, дружбу з громадською організацією та їх підтримку цінують неабияк. Жінки ж з асоціації запевняють, з військовими справді здружилися, а такі подарунки для них – найвища нагорода. Запевнили, допомагатимуть і надалі.



Мітки: , , ,