19.04.2024

Тернопільські синоптики розповіли, коли очікувати першого снігу

Ваша реклама

Поки на Тернопільщині доволі теплий листопад, у 2-х областях України уже випав перший сніг. У Тернопільському гідрометеоцентрі розповіли, протягом цього тижня погода в нашому регіоні буде дуже мінливою.

Вночі та вранці практично щоденно – туман, тому  на дорогах погана видимість. Синоптик Тернопільського обласного гідрометеоцентру Ірина Куфлінська каже, що як на цей період листопада, до 19-го числа, температурні показники будуть доволі високими та становитимуть – 6-8 градусів. Вночі температура теж буде вище нуля.

Сніг на Тернопільщині прогнозують вже цих вихідних. Проте, він буде мокрим. Щодо температури, то вночі, каже Ірина Куфлінська, показники коливатимуться від -3 до 0, а вдень температура буде плюсовою.

Тернополяни кажуть, їм до вподоби осіння погода цьогоріч. Адже наразі доволі тепло і ще є можливість проводити більше часу надворі, прогулюючись. Хоча більшість опитаних нами тернополян зізналися – уже в очікуванні першого снігу та святкової зимової атмосфери.

У Тернопільському обласному гідрометеоцентрі зазначили, справжньої зими із снігом та морозами слід очікувати з січня. Це зумовлено тим, що за останні роки зимова погода змістилась на календарний місяць. І грудень буде перехідним між осінню та зимою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,