08.05.2024

Тернопільські правоохоронці знайшли крадену іномарку

Ваша реклама

Тернопільські поліцейські знайшли крадену іномарку та встановили особу підозрюваного у крадіжці. Молодик у скоєному зізнався і вже мав плани щодо продажу машини.

Про крадіжку автомобіля марки Audi A6 на польській реєстрації заявив житель Тернополя. Чоловік повідомив, що в ніч з 16 на 17 травня невідомі заволоділи його транспортним засобом. Іномарка стояла припаркована в дворі будинку на вулиці Вербицького. Завдані збитки потерпілий оцінив в майже чотири тисячі доларів.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Працівники поліції 18 травня знайшли і автомобіль, і підозрюваного. Ним виявився 22-річний житель Тернополя. Раніше в поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв. У скоєному він зізнався.

За словами підозрюваного, до салону він проник вночі, розбивши скло. Далі – зняв панель і намагався дротиками завести автівку. Коли йому це не вдалося, тернополянин викликав евакуатор. Проте працівник спецтранспорту відмовився перевозити іномарку. Вранці ж зловмисник викликав іншого евакуаторщика і той транспортував Audi на станцію техобслуговування. Підозрюваний планував продати крадене авто, але не встиг.

Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри згідно статті 289 частина 1 ККУ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,