29.03.2024

Тернопільські поліцейські затримали підозрюваного у зберіганні наркотиків

Ваша реклама

Під час патрулювання військовослужбовці Нацгвардії помітили у лісопарковій зоні, що на вулиці Винниченка у Тернополі, молодого чоловіка. Побачивши людей у формі, молодик став нервувати, і, як згодом з’ясувалося, для цього були підстави.

Поліцейські, що виїхали на виклик нацгвардійців, під час поверхневої перевірки виявили у тернополянина пакетики та згорток з невідомими речовинами, також при собі зловмисник мав підручні пристрої для вживання наркотичних речовин.

Загалом вилучили та направили на експертизу паперовий згорток із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану, кілька поліетиленових пакетиків із порошкоподібними речовинами білого та синього кольорів, які ззовні нагадують синтетичні наркоречовини.

Наразі проводяться оперативні заходи з метою встановлення походження даних речових доказів, а також з’ясовується, чи займався тернополянин збутом наркотичних речовин.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано частиною 1 ст. 309 ККУ. Слідчо-оперативні заходи тривають.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,