20.04.2024

Тернопільські поліцейські отримали відзнаки з нагоди Дня захисника України

Ваша реклама

Урочистості з нагоди Дня захисника України відбулися в Головному управлінні Нацполіції області. Співробітники поліції отримали нагороди від органів влади та місцевого самоврядування.

Вже шостий рік поспіль День захисника України відзначають на офіційному рівні. Це свято має багату історію та є символічним для кожного українця. Цього дня дякуємо тим, хто щоденно стоїть на захисті нашої держави, а також вшановуємо пам’ять тих, хто віддав за неї життя.

Зі святом правоохоронців привітав начальник обласної поліції Олександр Богомол. Він зазначив, що колектив поліції Тернопільщини бойовий, завжди здатен виконувати свої функціональні обов’язки та захищати нашу Батьківщину. Згадав і 2014-2015 роки, коли формувалися великі загони і поліцейські відбували на Схід, тоді, каже, розумів, що кожен міг відмовитися і написати рапорт на звільнення. Але за цей період ніхто цього не зробив. Тому начальник ГУНП в області гордий за тих людей, з якими працює і дякує кожному зі співробітників.

Загалом за період неоголошеної війни в Україні більше тисячі працівників тернопільської поліції пройшли через службу в зоні АТО та ООС. Було нелегко, але усі вони сумлінно поставилися до виконання своїх обов’язків.

В урочистому заході взяли участь керівники області та міста. З вітальним словом до поліцейських звернувся голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Чотирнадцять співробітників Нацполіції області отримали відзнаки від Тернопільської обласної облдержадміністрації. Серед нагород: медалі «За службу Україні», грамоти та подяки.

Подякував поліцейським за тісну співпрацю та вручив нагороди міський голова Тернополя Сергій Надал. Нагрудними знаками, подарунками та подяками заохочено шестеро співробітників міського відділу поліції.

Відзначив кращих своїх співробітників і керівник обласного управління поліції Олександр Богомол. Правоохоронці отримали позачергові звання, службові квартири та автомобілі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,