06.05.2024

Тернопільські 11-класники та їхні батьки просять не скасовувати випускний

Ваша реклама

Урочисто попрощатися зі шкільним життям, вчителями, друзями. Цього прагнуть герої нашого сюжету. Кажуть, карантин потроху послаблюють, відтак не розуміють, чому свято для випускників під питанням.

Випускний – лише раз у житті. Тернопільські 11-класники разом з батьками чекають  урочистого вручення атестатів, святкової ходи містом та можливості зафіксувати пам’ятні моменти. Кажуть, випускний можна організувати після здачі ЗНО.

До прикладу, 11-класниця Анастасія зізнається, не раз спостерігала за випускним інших та мріяла про власний. Випускниця Алла каже, їм пропонували зробити урочисте вручення дипломів у школі, але наразі невідомо чи буде свято і в якому форматі.

Власниця салонів весільного, вечірнього і дитячого одягу Наталі Стефанчук розповідає, за своє життя одягла не одну сотню випускників. Для них цей час важливий. Це зміна свідомості та можливість святково перевтілитися.

У Тернополі навіть створили петицію “Щодо проведення урочистих заходів для випускників ЗОШ 2020”. Авторка звернення зауважує, карантин дуже вплинув на школярів. Перенесли складання ЗНО, немає визначеності зі вступною компанією. Останній урок, останній дзвоник, випускний вечір – дуже важливі для кожного випускника. Відтак, просять міську владу розробити варіант урочистого дійства із дотриманням вимог карантину.

Зазначимо, щоб петицію розглянули, вона має набрати мінімум 300 голосів до 18 червня.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,