28.03.2024

Тернопільська СтудМіс-2017 розповіла, що для неї означає краса

Ваша реклама

Переможниця конкурсу “СтудМіс Тернополя-2017” Олена Войнарович переконана, що красива та людина, яка вміє правильно поводитися, тримає своє слово та турбується про оточуючих.

Переможниця конкурсу СтудМіс Тернополя 2017 року каже, що взяла участь у конкурсі, аби перевірити свої можливості. Олена додає,  в такій справі зовнішня краса – це ще далеко не весь рецепт успіху. Чималу роль відіграє якраз поведінка та внутрішня енергія.

Пройшовши студентські конкурси краси у Тернополі і Києві Олена Войнарович каже, це дало їй багато позитивного досвіду. Перш за все – впевненість у собі і вміння швидко заводити нові знайомства.

Зараз дівчина вивчає маркетинг у Польщі і ці якості у студентському житті їй стали у пригоді. Та найголовніше – це саморозвиток.

Оскільки Олена навчається в Польщі, то, розповідає, намагається багато читати, бо навчання відбувається польською, а вчитися треба добре. Зараз, до слова, польською читає Дюма.

У Олени амбітні плани, заради яких вона працює кожного дня. Ще одне захоплення красуні – спорт. До нього, зізнається, з дитинства привчив тато. Танці, волейбол. Зараз Олена захоплюється кросфітом. Каже, відсутність занять під час карантину – відчула.

Розвиватися всебічно – це те, що радить Олена усім красуням. Для зовнішньої краси необхідно працювати над собою, займатися спортом. Окрім цього, важливо вміти гарно говорити, вчитися, знати іноземні мови, читати. Зараз, зізнається красуня, повністю навантажила себе, прагнучи стати кращою, та іншим радить не забувати і просто відпочивати з друзями.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,