24.04.2024

Тернопільська мисткиня створює оригінальні речі з вторинної сировини

Ваша реклама

Картини, книги та прикраси. Тернопільська мисткиня створює оригінальні речі з вторинної сировини. Анастасія Тімофеєнкова запевняє – не уявляє свого життя без творчості.

Картини з пакетів від молока та пакувального паперу. Тернополянка дає друге життя тому, що ми звикли вважати сміттям. Талановита мисткиня та неординарна особистість через мистецтво пропагує необхідність вторинної переробки сировини.

Анастасія Тімофеєнкова зауважує, її справді хвилює питання екології. Каже, застосування вторинної сировини у мистецтві – це відносно новий напрям і лише набирає популярності.

Дівчина розповідає, що суть такого мистецтва полягає у тому, щоб знайти щось нове у тому, що зазвичай викидають на смітник. Анастасія ж під час роботи над проектами зауважує, що з’являється велика кількість вторинної сировини, відходів, обрізків, або поганих ескізів. Вона їх переробляє.

Підготувавши сировину, Настя створює неординарні картини. Також додає, що використовує лише екологічні клеї, наприклад борошняний чи крохмальний. Крім того, кожен витвір прикрашає квітами.

Крім картин, тернополянка створює прикраси та книги, усе – із вторинної сировини. Настя розповідає, що любить творити у різних напрямах і не усвідомлює себе без мистецтва.

Мисткиня каже, що така незвична інтерпретація мистецтва може змінити світ. Адже, переконана, що так просто, через прекрасне показати усьому людству необхідні шляхи вирішення глобальних екологічних проблеми сьогодення.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,