29.03.2024

Тернопіль – серед переможців Міжнародного форуму Kyiv Smart City Forum 2020

Креатор буд

Тернопіль – серед переможців міжнародного форуму Kyiv Smart City Forum 2020. Через пандемію коронавірусу захід відбувався на інноваційній онлайн-платформі. Загалом у конкурсі взяли участь понад 100 міст України.

Серед міст-учасників експерти обирали лідерів з впровадження прогресивних цифрових трансформацій у восьми номінаціях: «Найкраще децентралізоване місто», «Найкраще інклюзивне місто», «Найкраще цифрове місто», «Найкраще мобільне місто», «Найкраще екологічне місто», «Найкраще Smart безпечне місто», «Найкраще архітектурне місто», «Найкраще енергоефективне місто».

Тернопіль став переможцем у номінації  «Найкраще енергоефективне місто».

Аналізували досягнення міст та виносили рішення щодо відзнаки переможців висококваліфіковане журі у складі бізнес-експертів, архітекторів та урбаністів. Ця перемога однозначно демонструє віддачу від зробленої роботи – каже міський голова Тернополя. Сергій Надал наголосив, що це результат роботи по термомодернізації, по реконструкції ремонту котелень, мереж, завдяки чому є можливість вже одинадцять місяців зменшувати плату за гарячу воду для тернополян.

Міський голова також нагадав, що два роки тому Тернопіль отримав відзнаку «Найкраща транспортна модель», а в минулого – «Найкраще інноваційне місто»

Зазначимо, Kyiv Smart City Forum 2020 – це онлайн-платформа, в рамках якої відбувається популяризація розумних технологій та відзначення найбільших здобутків цифровізації в Україні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,