19.04.2024

Передвиборча агітація

Тернопіль – місто щасливих сімей: Українська Галицька Партія презентувала програму, з якою йде до міськради

Ваша реклама

Українська Галицька Партія презентувала програму, з якою йде до Тернопільської міської ради. Ключові напрямки – прозорість та чесність, безпека та комфорт, розвиток та гармонія.

Кандидатка на посаду мера Тернополя від УГП Ірина Яремчук зазначає, кожен з напрямків спрямований на те, аби зробити життя тернополян зручнішим і вирішити низку проблем.

Зокрема, у партії хочуть, щоб у Тернополі було комфортно жити, щоб тернополяни могли знайти достойну роботу з гідною оплатою в рідному місті, аби нове життя з’являлося в гідних умовах. Аби породіллі та немовлята отримували бажану допомогу при пологах, належне піклування, увагу та матеріальне забезпечення.

Ознайомитися з програмою Української Галицької Партії, поставити свої запитання кандидатам та доєднатися до розмови могли всі охочі, адже захід відбувся в режимі онлайн.

У партії зауважують, що спілкуватися з тернополянами почали ще задовго до виборів. Адже впродовж останніх 5 років зустрічалися з жителями міста і дізнавалися про їхні проблеми. Згодом проводили круглі столи, залучали фахівців, вивчали закордонний досвід та створювали робочі групи. Все це для того, аби написати максимально якісну програму.

Голова Тернопільської міської організації Української Галицької Партії Іван Кізюк зазначив, що це свідчить, зокрема, і про те, що ця партія – аж ніяк не політичний проєкт, які часто виникають перед виборами.

Зробити Тернопіль містом щасливих сімей – це головна мета команди Української Галицької Партії. За роки активної роботи партійці не лише добре вивчили проблеми тернополян, а й мають чіткий план їх вирішення.

Лідер списку Української Галицької Партії до Тернопільської міської ради Михайло Ратушняк каже, що їхня програма передбачає відкриту конкуренцію в теплопостачанні, що призведе до зменшення тарифів, удосконалення громадського контролю над бюджетним процесом, а також ліквідацію заторів і хаотичного паркування в місті. Обіцяють створити і всі умови для розвитку малого та середнього бізнесу, ліквідувати забудову парків і створити всі умови для того, аби земельні ділянки та комунальне майно продавалися на аукціонах.

Участь у презентації взяли партійці, які долучилися до написання програми. В її основу заклали принципи християнської демократії.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,