24.04.2024

“Тепло на зиму”: до кінця тижня тернополяни можуть купити газ на зиму за фіксованою ціною

Креатор буд

Тернополяни можуть закупити газ на зиму. У ДП “Газпостач” кажуть, запропонували людям скористатися акцією “Тепло на зиму”, де споживач може купити газ за ціною 7 гривень 38 копійок за метр кубічний.

Ініціатива діє із жовтня і до 6 листопада. До п’ятниці тернополяни можуть закупити собі певний об’єм газу, попередньо порахувавши, скільки домогосподарству потрібно на опалювальний період.

“Для цього треба звернутися до нас, укласти додаткову угоду і сплатити кошти повністю”, – пояснює Галина Голоюха, заступниця директора із постачання та обліку газу ДП “Газпостач” ТОВ “Тернопільміськгаз”.

При цьому у господарстві має бути лічильник, і не має бути заборгованості за спожитий газ, додає фахівчиня.  І зауважує, перші споживачі підписали договір лише за три дні до завершення акції. До того, люди лише активно цікавились можливістю закупити газ наперед. Прийшла дізнатись деталі про послугу і пані Анна.

“Приблизно 3 тисячі кубометрів йде на зимовий період. Договір можна було підписати до кінця серпня, потім продовжували цей термін. Недавно я в соцмережах прочитала що можна до 6 листопада укласти цей договір”, – каже жінка.

Фахівці пояснюють, раніше діяла інша акція – “Тепло за літньою ціною”. Нею скористались 86 споживачів.  У серпні вони встигли закупити газ за ціною 4 гривні 73 копійки, а у вересні – 5.49. Та таких цін більше немає.

“Хто скористався, той виграв, тому що ціна підросла”, – каже Галина Голоюха.

Укласти договір і запастися газом на зиму ще можна за фіксованою ціною 7,38 за метр кубічний. Акція діє до 6 листопада. Нагадаємо, із першого листопада куб газу вартує 7 гривень 92 копійки, і, зауважують фахівці, кожного місяця ціна може змінюватися.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,