28.03.2024

Ситуація з коронавірусом на Тернопільщині залишається неблагополучною

Ваша реклама

Ситуація з COVID-19 в області й надалі неблагополучна – розповіли фахівці під час сьогоднішнього засідання Тернопільського обласного штабу з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У «червоній» зоні – Бережани, Кременець, Чортків і Гусятинський, Заліщицький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський та Шумський райони. Решта територій Тернопільщини – у «помаранчевій» зоні. Таким є оновлене  зонування нашої області, ухвалене  Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Т. в. о. генерального директора Тернопільського обласного лабораторного центру Юлія Кравчук зазначила, що щоденно реєструють по 3 сотні підозр та підтверджують по 200-300 випадків коронавірусу. Збільшилась, зазначає Блія Кравчук і кількість летальних випадків – від 4 до 7.

У регіонах зараз проводять роботи зі збільшення кількості ліжкомісць для хворих на COVID-19, розповіла заступниця начальниці Управління охорони здоров’я Тернопільської обласної адміністрації Тетяна Скарлаш.

Послаблювати карантинні обмеження зараз дуже ризиковано, переконаний заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук, адже в такому випадку кількість хворих може швидко зростати.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,