29.03.2024

Свято для дітей, які живуть у прифронтовій зоні: тернополяни можуть долучитися до благодійної акції

Креатор буд

Дарують свято тим, хто живе на лінії вогню. Напередодні новорічних свят волонтерка Олена Магільда закликає всіх небайдужих долучитися до благодійної акції. Суть її проста – необхідно зібрати подарунковий набір  для дитини, яка проживає на сході України і надіслати його Олені. Після, вона разом з іншими волонтерами, розвезе речі у фронтові села та містечка дітям.

Волонтерка Олена Магільда народилася і виросла у Тернополі, та вже впродовж понад 2 років вона живе у Маріуполі. Таку благодійну акцію волонтери проводять вже не вперше. Кажуть, діти на Сході так само чекають у новорічні дні подарунків і святкової атмосфери. Зібрані ж речі волонтери розвозитимуть діткам 1 січня та напередодні Різдва. У списку – іграшки, різні засоби гігієни та одяг.

Надсилати подарунки в Маріуполь можна “Новою поштою”, у відділення №13. Організатори акції наголошують, на коробці з подарунком обов’язково слід вказати орієнтовний вік та стать дитини, якій адресований ваш подарунок.

Олена розповіла, що збирають до 5 січня, першу партію розвозитимуть в перший день нового року, а ті подарунки, які надійдуть після – доставлятимуть на Різдво.

Доєднатися до ініціативи і зробити свято дітям, які живуть поблизу «гарячих» точок, може кожен. Волонтери кажуть, середня вартість подарунка складає 300-400 гривень. Тому практично кожен може зробити добру справу і допомогти тим, хто цього потребує.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,