27.04.2024

Світ мистецтва у Тернополі: учасниці терцентру малювали картини разом із Рустамом Давлетовим

Креатор буд

Знаходити нові захоплення ніколи не пізно. Це на своєму прикладі підтверджують тернополянки, які відвідують міський територіальний центр соціального обслуговування населення. Сьогодні для них організували екскурсію у світ мистецтва.

Для пані Ярослави Декалюк творчість дуже близька. Жінка пише вірші, співає а також багато подорожує. Зізнається, завжди хотіла побачене зобразити на полотні. Тому захід у такому форматі для неї неабияк цікавий

А ось для ще однієї учасниці терцентру пані Люби Павлишин – малювання в новинку. Жінка усе життя займалась спортом. І навіть у свої 75 власним інтересам не зраджує. Регулярно віджимається, присідає та плаває. А ще не забуває гуляти на свіжому повітрі. Каже, дуже рада, що випала нагода наблизитись до мистецтва, а можливість помалювати їй сподобалась.

Проводить майстер-клас для жінок тернопільський художник – Рустам Давлетов. Обрав для своїх учениць картину, яка для нього символізує тепло та свободу. Каже, таку ініціативу соцпроєктів підтримує вже близько двох років.

Кілька годин роботи і результат готовий – шість картин, на яких зображений осінній ліс та гордий олень. По завершенню майстер-класу кожна учасниця забирає картину додому. Це подарунок, який прикрашатиме їхню домівку та вкотре нагадуватиме – розвитку немає меж у будь-якому віці.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,