19.04.2024

У справі аварії в Прошовій досі немає вироку

Креатор буд

Суд знову відтермінували. У справі аварії в селі Прошова сьогодні заслухали останнього свідка. В день, коли п’яний водій збив 8-річного Юрія Чорного, одним із перших на місце ДТП прибіг Богдан Бадовський.

Допитали у справі і законного представника потерпілого – маму Юри. Наталя Чорна зазначила, в момент аварії поралася на городі. Аж раптом прибігла донька і сказала, що Юру збила машина. А далі дитину госпіталізували. Винуватець, за словами жінки, за майже рік не попросив вибачення і не пропонував відшкодувати кошти за лікування, яке триває і досі.

Після аварії у крові Володимира Суховера експертиза виявила 4,63 проміле алкоголю. Але про обставини ДТП на черговому суді підозрюваний говорити відмовився, бо захотів порозмовляти ще зі своїм адвокатом. Натомість, замість тримання під вартою, просив домашнього арешту. Мовляв, тоді він зможе працювати і відшкодовувати завдані збитки.

Все ж суд продовжив підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. А наступне засідання перенесли на 6 серпня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,