26.04.2024

Створити малюнки для бійців закликають юних тернополян

Креатор буд

Рукотворний подаруночок для захисника України. У Тернопільському краєзнавчому музеї проходить збір дитячих малюнків “Воїн ЗСУ — захисник мого дитинства”.

Мистецький проєкт “Воїн ЗСУ — захисник мого дитинства” доступний для усіх дітей віком від 3 до 17 років, які бажають подякувати нашим захисникам.

“До дня захисту дітей музей вирішив організувати такий збір дитячих малюнків в рамках проєкту. Мета — підтримати наших військових і подякувати їм за важку працю, їхній героїчний подвиг, за те, що вони захищають нашу державу від окупантів”, — каже старша наукова співробітниця відділу науково-просвітницької роботи Тернопільського обласного краєзнавчого музею Ірина Лисак.

Збір малюнків проводитимуть до 26 травня включно. Далі з кращих дитячих робіт організують виставку, а по завершенні проєкту, їх відправлять нашим  військовим для підтримки бойового духу. Нагородження всіх учасників проєкту відбудеться 1 червня в день захисту дітей. Приносити дитячі малюнки можна щодня до тернопільського обласного краєзнавчого музею.

Маленька Софія зобразила свого тата у військовій формі та серце, аби показати йому свою любов. Це важлива для неї тема, адже її татко ще в лютому минулого року пішов захищати Україну від ворогів. Дівчинці тільки 6 років, попри свій вік вона вже розуміє, що таке війна і те, що її тато — захисник багатьох українців. Деталі — у сюжеті.

Нагадаємо, юний художник із Кременця продає малюнки і допомагає ЗСУ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,