16.04.2024

Студенти Західноукраїнського університету спілкувались із фудблогерами

Креатор буд

Про гастродипломатію, популяризацію українських страв, як стати фудблогером та не тільки говорили ведучі тернопільської інтернет-програми “Їжа файного міста”.

Уважно їх слухали та активно ставили запитання студенти соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ. Такі лекції у них традиційні. Від початку навчального року це третя зустріч.

Молодь вже встигла поспілкуватись із народним артистом України Григорієм Драпаком та тернопільською бізнеследі Іванною Бойко. Ініціатор проєкту  – Андрій Підлужний. Він прагне, аби студенти мали змогу особисто поспілкуватися із відомими, успішними людьми зі всієї України та перейняти їхній досвід.

Спікер відкритої лекції Юрій Кулик відзначив, що блог «Їжа файного міста» працює вже півтора року і має певні досягнення.

Заслужений артист України та викладач ЗУНу Андрій Підлужний рекомендував вишам застосовувати таку практику спілкування студентів в аудиторії з живими людьми. Тому що теорія – цікава, але безпосередньо спілкуватися з людьми, які досягли успіху чи є спецами в тій чи іншій сфері, дуже пізнавально для молоді.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,