17.05.2024

Спрощена система оподаткування: зустрілися представники руху #SaveФОП та Тернопільської міської ради

Креатор буд

Малий та середній бізнес – левова частка наповнення бюджетів міст. До Тернополя приїхали представники руху #SaveФОП, аби об‘єднати зусилля з місцевим самоврядуванням  у напрямку збереження і розвитку спрощеної системи оподаткування.

“Ми хочемо створити якийсь комунікаційний орган на базі міських рад, який буде напряму працювати за формулою підприємець – мер. Рух #SaveФОП може стати посередником. Тобто, коли підприємець має проблеми, які стосуються його бізнесу, то наш рух обробляє ці питання”, − розповідає учасник руху #SaveФОП Олексій Дідул.

А потім вже з готовим планом вирішення проблеми представники руху йтимуть до міськради.

Також представники руху планують створити програму підтримки підприємців, аби ті у непростий час карантину та кризи мали більше соціальних гарантій.

У Тернопільській міській раді переконують, готові до такої співпраці.

“Для нас малий бізнес завжди був пріоритетом, тому ми намагаємося йти на зустріч і враховувати ті побажання, які будуть корисними для громад. Ми першими в Україні запровадили автоматичне продовження договорів оренди, це робиться щороку по всіх суб’єктах. Це по комунальному майну і оренді землі”, − наголошує міський голова Тернополя Сергій Надал.

Саме такі рішення допоможуть малому та середньо бізнесу якнайшвидше вийти з кризи, запевняють представники руху #SaveФОП та міської ради. Надалі вони разом працюватимуть над вирішенням проблем тернопільських підприємців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,