26.04.2024

Співробітника наркомагазинів затримали оперативники у Тернополі

Креатор буд

Поліція виявила “закладчика”. Тридцять розфасованих пакуночків із психотропними речовинами та канабісом виявили та вилучили працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області у 26-річного жителя обласного центру. Чоловіка піймали саме в той момент, коли він розкладав по сховках наркотики.

Підозрілого чоловіка на вулиці Вояків Дивізії Галичина помітили працівники поліції та кінологи, які патрулювали дану територію. Побачивши людей у формі, він почав тікати. Проте не встиг.

Під час поверхневої перевірки у невідомого патрульні виявили згортки, обмотані кольоровими клейкими стрічками. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

У ході розмови стало відомо, що закладник – це раніше судимий за аналогічні злочини житель Тернополя. До того, як його помітили працівники поліції, він встиг уже розкласти частину товару по сховках.

“Зловмисник був так званим закладником заборонених речовин і співпрацював з двома інтернет-магазинами”, – розповів начальник обласного управління боротьби з наркозлочинністю Михайло Димида. – Наразі тривають слідчо-оперативні заходи під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури з метою встановлення постачальників, з якими співпрацював тернополянин, та тих осіб, котрі купували наркотичні та психотропні препарати”.

За словами підозрюваного, він в інтернеті найшов оголошення про швидкі та легкі заробітки й погодився на співпрацю. Час від часу отримував посилки з майстер-кладами, розфасовував їх та розносив по вказаних у повідомленнях місцях. За одну закладку власники магазинів платили йому 100 гривень.

У ході досудового розслідування стало відомо, що зловмисник за день міг здійснювати майже двадцять закладок. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,