19.04.2024

Сотні доларів: скільки готові витратити на святкові образи тернопільські випускниці

Ваша реклама

Найочікуваніша подія для тисяч школярів та школярок. Трохи більше місяця залишається до шкільних випускних вечорів.

Катерина Яцентюк цьогоріч закінчує тернопільську школу №4. Дівчина й досі у пошуках омріяної сукні. Вона зазначила, що на святі хоче виглядати ніжно та водночас вишукано. Тому планує шити сукню, а не купляти.

Вже готовий образ дівчина хоче доповнити легким макіяжем. Стосовно зачіски, то з фінальним варіантом, вона наразі не визначилася. Катерина вагається між легкими кучерями та укладкою, яка буде схожою до її природнього типу волосся.
Впродовж найближчих декількох днів випускниця планує вибрати тканину для сукні і обрати фасон, аби на святі виглядати бездоганно.

Ще одна одинадцятикласниця Олена Качуровська продумує 2 образи. Вона розповіла, що сукню на урочисту церемонію вже придбала. Тож разом з нею йдемо до одного із магазинів, аби обрати плаття для вечірки. Головний критерій для школярки – сукня має бути зручною.

Та серед безлічі варіантів виявився фасон, який припав до душі Олені – червона, з рукавами, зручна і з легкого матеріалу сукня.

Вартують ж випускні сукні у салонах Тернополя в середньому 300-500 доларів і більше. Плаття для вечірки коштують менше. Можна знайти варіанти і до 1000 гривень.

Отож  мінімум за дві святкові сукні доведеться заплатити 10 тисяч гривень. Це сума без прикрас, взуття, макіяжу та зачіски.

Вже зовсім скоро, на справжньому святі краси, ми побачимо все різноманіття образів цьогорічних випускників.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,