26.04.2024

Сьогодні телеканалу “Тернопіль1” – 2 роки

Креатор буд

Телеканалу “Тернопіль1” – 2 роки. Цей  період для нас з вами був насичений  яскравими та драйвовими подіями. Давайте разом пригадаємо з чого все починалося  і чим канал живе сьогодні.

Отож, 10 листопада 2018  року –  грандіозне відкриття телеканалу “Тернопіль1”. Саме в цей день  10  листопада під пісні легенди української музичної  сцени  Тіни Кароль та з позитивними емоціями відбувся старт нашої  історії. А вже на наступний день ми на всій швидкості увірвалися в медіа-простір для того, аби дивувати, вражати та інформувати десятки тисяч глядачів. Першими у місті ми почали використовувати формат реаліті, а наші програми у соціальних  мережах досі набирають сотні тисяч переглядів.

Щодня ми спілкуємося з десятками людей,  розповідаємо їхні історії, вражаємо сміливими вчинками і завжди в курсі того, що відбувається в інформаційному просторі міста та області.

Над створенням контенту для вас щодня працюють десятки людей. Для кожного з нас “Тернопіль1 ” – це більше, ніж просто телеканал. А що саме ми маємо на увазі – дізнаєтесь від кожного з нас особисто із відео, яке ми для вас підготували.

Та в першу чергу “Тернопіль1”  –  це глядачі, які надихають нас на нові звершення і мотивують ніколи не зупинятися.  Отож, улюблений “Тернопіль1”, з твоїм днем народження!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,