28.03.2024

“Скеля” проти “Доброї піци”: товариським матчем урочисто відкрили перший у Тернополі кубок міста з мініфутболу

Ваша реклама

Урочисто, із Гімну України починається Відкритий турнір з мініфутболу Кубок міста у Тернополі. Відбуваються змагання за підтримки міського голови Сергія Надала.

У перший день відбувся виставковий матч між командами із Львівщини “Скеля” і тернопільською “Добра піца”. Гравець останньої – Дмитро Синюта каже, такими матчами хочуть продемонтсрувати, що спорт – це важливо та корисно для здоров’я.

Товариська зустріч вийшла дійсно дружньою. В основний час, а це 20 хвилин, команди забили по одному голу, не визначила кращого і серія пенальті – 5:5 перемогла дружба.

Гравець футбольної команди “Скеля” Володимир Парасюк каже, що за такими речами є комунікація людей. Окрім цього –  спорт це завжди круто.

Зауважимо, що Кубок міста – Відкритий турнір з мініфутболу, участь у якому можуть брати учасники із різних районів і навіть областей. Цього року змагання проводять вперше, і взяти участь одразу зголосилися 64 команди, кажуть організатори.

Співорганізатор відкритого турніру з мініфутболу “Кубок міста-2020” Андрій Підлужний зазначив, що всі, подібного роду, турніри мають мету зробити майданчики зі штучним покриттям.

Окрім того, зауважив Андрій Підлужний, Кубок такого рівня в Тернополі проводять вперше. Унікальність турніру в тому, що команди не сплачували внески за участь, а навпаки – мають змогу виграти призові. Для переможців – це 7, 5 і 3 тисячі гривень.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,