24.04.2024

Що змінилося на Тернопільщині за рік роботи президента Володимира Зеленського

Креатор буд

Окрім нових призначень за цей рік на Тернопільщині відбулося і чимало звільнень.

На Тернопільщині чинний президент був лише один раз.

21 квітня минув перший рік на головній посаді наймолодшого президента за всі роки незалежності України.

У листопаді 2019-го Президент України призначив очільником області Ігоря Сопеля. Приїзд на Тернопільщину запам’ятався протестами біля стін обласної адміністрації, де відбувалася зустріч.

Окрім нових призначень за цей рік на Тернопільщині відбулося і чимало звільнень. Зокрема, президент відправив у відставку начальника управління СБУ області та декількох голів районних адміністрацій.

Через декілька місяців великі кадрові зміни відбулися і в обласній адміністрації. 22 лютого на сайті президента опублікували заяву, що Володимир Зеленський прийняв відставку очільника області Ігоря Сопеля.

19 березня нове президентське призначення на Тернопільщині – новим очільником ТОДА став Володимир Труш. Проте на цей раз президент публічного представлення не робив. Єдине – повідомлення на офіційному сайті.

Поки ж очікувати на новий приїзд президента на Тернопільщину не варто, адже вся країна на карантині. Впродовж декількох останніх місяців Володимир Зеленський спілкується зі своїм народом дистанційно – через відеозвернення.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,