05.05.2024

ЗНО-2020: маски, рукавички та дистанція у 1,5 метри

Креатор буд

У Міністерстві освіти плануюють розпочати основну сесію ЗНО 25 червня. Тестування  триватиме до 17 липня. При цьому усі учасники повинні дотримуватися посилених заходів безпеки, в зв`язку з COVID-19.

Через такий розвиток подій документи про здобуття освіти випускники отримають наприкінці липня, до 31 числа повинні і оголосити результати тестування.

Вступна кампанія триватиме з 13 до 22 серпня.

Що стосується Тернопільщини, то в нашій області до ЗНО вже готуються. На основну сесію зареєструвалось 10 300 учасників, щоправда, ця цифра може бути іншою. Адже ті, хто на момент тестування були закордоном, зараз мають змогу перереєструватися. В області облаштовують пункти тестування та очікують на інформацію від керівництва держави щодо карантину.

– Щодо пунктів тестування, то ми подали пропозиції. Ми створюємо 17 округів тестування. Округ тестування – це район, або місто і район, які об’єднуються. Для того, щоби зменшити кількість перевезень і пересувань дітей з району в район, – розповів заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк. – Дано пропозиції для створення 43 пунктів тестування в Тернопільській області. Минулого року їх було 41, тобто ми 2 пункти збільшуємо, оскільки в цьому є необхідність.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,