26.04.2024

Шедеври, намальовані кавою: тернополяни поважного віку долучились до оригінального майстер-класу

Ваша реклама

“COFFEE ART” – це створення малюнків кавою. Такий майстер-клас організували для відвідувачів Тернопільського територіального центру соціального обслуговування населення.

Викладачка, яка проводить заняття, зазначає уже втретє вони малюють таким незвичним способом. Відвідувачі із задоволенням долучаються, але задля забезпечення карантинних вимог на кожному уроці одночасно є лише 5 людей.

Інструктор з трудової терапії Неля Дорожнюк розповіла, що кольорова гама коливається від темно-коричневого до світло-жовтого. Каву, зауважує, потрібно підготувати десь за 2 дні до того, як починати роботу.

Пані Лариса Гарячук уже вдруге малює кавою. Жінка зазначає, це чудово впливає на психічний стан, самопочуття і є своєрідною ароматерапією. Пенсіонерка завжди долучається до усіх заходів, які організовують у нашому місті для людей поважного віку, адже переконана, що на пенсії потрібно бути не менш активним, ніж в молодості.

Під враженнями від малювання кавою і пані Емілія Захарченко. Розповідає, в неї вдома є невеличка колекція власних художніх творів. Кожного разу, коли переглядає їх, її переповнюють позитивні емоції.

Такі малюнки з кави сохнуть від 3-х годин до доби. Проте, приємний аромат зберігають ще декілька тижнів. Учасники майстер-класу “COFFEE ART” запевняють, варто хоч раз намалювати щось кавою, і тоді вона стане для вас не лише улюбленим напоєм, а й чудовою фарбою для створення шедеврів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,