27.04.2024

Сезон розпочато: чи не заважає карантин тернополянам відпочивати на пляжах?

Креатор буд

У Тернополі на місцевому пляжі «Циганка» стартував пляжний сезон. У будні тут мало кого зустрінеш, проте винятки все ж є. Наша знімальна група спілкувалася із людьми, яким ні погода, ні карантин не стають на заваді.

До прикладу, журналістка Людмила Островська розповіла, що головне, щоб було бажання. Тоді і настрій позитивний, і вода додає сил та наснаги.

Деякі тернополяни розповідають, що заходять у воду навіть при мінусовій температурі повітря. Пенсіонерка Валентина Українчук каже, варто все ж цим бути обережним – починати, буквально, з хвилини перебування у воді та поступово збільшувати час.

Пенсіонери, яких наша знімальна група зустріла на пляжі зізнаються, активний спосіб життя, як і вода, додають сил. А щодо того, що дехто має сумніви щодо якості води в Тернопільському ставі, то, зауважують, у водоймі є раки. А це означає, що вода чиста.

Пані Людмила каже, що пляжна зона біля «Динамо» завжди наповнена людьми. Все ж цьогоріч карантин і не надто сонячна погода налякали тернополян.

Така ж ситуація і на пляжі «Циганка». В будні там малолюдно. Проте, знімальна група Т1, таки знайшла декількох відпочивальників. Люди зауважують, їм до вподоби те, як зараз виглядає пляж. Та, кажуть, можна й оновити, наприклад, душові.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,