26.04.2024

Секрети ідеальних фото: тернополянки поважного віку готуються до презентації масштабного проєкту

Ваша реклама

На фотосесію, як на свято. У тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення організували майстер-клас з фото-позування для тернополянок поважного віку.

Пані Катерина та Лідія поспішають в модельне агентство. Сьогодні вони вперше в житті відвідають майстер-клас з фото-позування. Перед початком події жінки чепуряться і зустрічаються з іншими учасницями, адже попереду у них зустріч з професійними моделями, які розкажуть та покажуть, як зробити ідеальне фото.

Пані Світлана Гов’ядовська розповідає, для неї це перший подібний досвід. Зізнається, фотографуватися жінка раніше не любила і перед камерою відчувала себе скованою. Та завдяки порадам фахівців тепер робити яскраві світлини стане простіше.

Цього не скажеш про пані Лесю Любарську. Вона зізнається, в кадрі завжди відчуває себе максимально вільною і швидко змінює пози. Каже, фотографуватися дуже любить і при перевтіленні може легко дати фору молодому поколінню.

Участь у майстер-класі взяли 8 жінок. Спочатку їм коротко розповіли теорію і на практиці показали всі тонкощі позування. Фахівці поділилися секретами створення ідеальних світлин, а потім для кожної з учасниць провели індивідуальні фотосесії.

Викладачка модельної майстерності Анастасія Дідух каже, це перший такий досвід роботи з моделями такого віку, але вважає, що позування не має вікових меж, бо основи пригодяться всім. Менеджерка модельного агентства Інна Кушнір додає, що в інших країнах практика фотомоделей старшого віку більше розвинена.

І саме для того, аби вкотре доказати, що краса не має вікових обмежень, у територіальному центрі вирішили провести такий майстер-клас. Учасниці експерименту від такої ініціативи у захваті і запрошують й інших охочих доєднуватися до таких проєктів.

Майстер-клас з позування відбувся в рамках масштабного проєкту «Анти ейджизм». Його терцентр вже зовсім скоро презентує в місті. Всі учасниці матимуть зустрічі з психологами та стилістами. А в фіналі відбудеться презентація фото-полотен кожної з учасниць. Кожен крок учасниць в проекті вам показувати будемо ми, канал Тернопіль1. Тож слідкуйте, надихайтесь, беріть приклад і долучайтесь до подібних ініціатив.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,