26.04.2024

Розваги і частування організували у нововідкритому закладі швидкого харчування у Тернополі

Ваша реклама

Соціально відповідально вирішили відкрити новий заклад швидкого харчування на мікрорайоні “Дружба”. Запросили, зокрема, діток із багатодітних і малозабезпечених родин, аби із ними розділити свято. Малечу розважали аніматори, а організатори – частували.

Голова ГО багатодітних сімей “Велика родина” Наталя Задойона каже, що в час пандемії такі заходи для багатодітних сімей, сімей переселенців, є продуктивними, адже є сім’ї, які не можуть собі дозволити, до прикладу, піцу чи розваги. А тут, каже, діти дуже задоволені.

Загалом заклад відвідали 17 діток із багатодітних родин, додає пані Наталя. Каже, це гарний приклад і для інших підприємців, які, могли б також влаштовувати такі розваги для діток із малозабезпечених родин.

Організатор заходу, співвласник мережі закладів швидкого харчування Юрій Лихач каже, відкриття нового закладу припало на Міжнародний день людей із інвалідністю, тому вирішили підійти до цього креативно та відповідально. Тож, вирішили запросити близько 30 дітей із малозабезпечених сімей, щоб також зробити їм свято, щоб вони відчули цю атмосферу, поїли смачної свіжої піци, випічки, і запросили аніматорів, щоб вони зробили цей день трошки веселішим.

Друга частина заходу, додає Юрій, зібрати пакунки зі смаколиками, і відвезти сім’ям, члени яких мають інвалідність. Та спершу представники тернопільського осередку громадської асоціації «Асоціація жінок України «Дія» вручили організаторам за участь у благодійних проєктах та підвищення культури громадського харчування у Тернополі подяку від голови ГО Ольги Шахін.

Поки малеча куштує частування, наша знімальна група запитала у майстрині про процес приготування піци, які поклали у пакунки і повезуть сьогодні до інших родин. Кухарка Тетяна розповіла, що приготували випічку: круасани, різні десерти, еклерики, щоб вони поласували і познайомилися із продукцією закладу.

Далі представниця мережі взяла пакунки, щоб розвезти за адресами. Першими зустріли гостей пані Олена та її дочка Марічка. Кажуть, смаколикам раді.

Додамо, такі частування отримали загалом десять родин.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,