25.04.2024

Розкол у фракції “Голос”: тернополянин Андрій Шараскін увійшов в об’єднання «Справедливість»

Ваша реклама

Десять народних депутатів фракції “Голосу” заявили про створення у Верховній Раді окремого об’єднання “Справедливість” через невдоволення діями керівництва партії та фракції. Про це повідомила народна депутатка від “Голосу” Галина Васильченко.

До об’єднання увійшли: Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Юлія Клименко, Роман Лозинський, Наталя Піпа, Ольга Стефанишина, Олександра Устінова, Володимир Цабаль, Ярослав Юрчишин та тернополянин Андрій Шараскін.

Таким чином вони висловили недовіру голові фракції Ярославу Железняку та голові партії Кірі Рудик.

Нагадаємо, доброволець, «кіборг», режисер та актор Андрій Шараскін 6 листопада 2020 року склав присягу народного депутата. Впродовж цього часу він був депутатом від фракції «Голос».

Андрій Шараскін (позивний «Богема») – доброволець, науковець, режисер та актор. У 2014-2016 роках він брав участь у бойових діях на Донбасі. З 2016 року був заступником командувача Української добровольчої армії з суспільно-політичних питань.  За участь у захисті Донецького аеропорту він отримав орден «За мужність» III ступеня та нагороду президента України – медаль «Учасник антитерористичної операції». Також міністр оборони нагородив Шараскіна «Знаком пошани».



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,