29.04.2024

Робота стоматологій та планові операції: які карантинні обмеження послаблюють у Тернополі

Ваша реклама

Приватні стоматології у Тернополі відновили свою роботу з 11-го травня. Та окрім відповідних засобів захисту є вимоги і до організації роботи. Також є інформація про те, що у Тернопільських лікарнях відновлюють планові операції.

Пристосовуються до роботи медики, дотримуючись усіх прописаних вимог. ахисний комбінезон, халат, респіратор, окуляри, рукавички – і це ще не повний список. Саме так вдягнуті стоматологи на роботі в умовах карантину. Працювати в такій формі, каже приватний стоматолог Андрій Салагорник, далеко не просто.

Попри це, починають працювати, згідно з усіма вимогами Міністерства охорони здоров’я. До прикладу, графік роботи складають так, щоб між прийомами пацієнтів було достатньо часу, аби вони не пересікалися, а працівники встигали прибрати.

Та різко вийти з карантину не готові і самі люди, каже стоматолог, а тому багато пацієнтів наразі немає. Продовжує, через додаткові засоби захисту, які нелегко знайти у час епідемії, послуги в клініках можуть подорожчати. Та головне, що підприємці потрохи відновлюють свою роботу, а люди можуть без обмежень звернутися до свого лікаря.

Також нещодавно з’явилася інформація про те, що у Тернопільських лікарнях відновлюють планові операції. В Університетській лікарні розповідають, оперують лише тих, кому потрібна невідкладна допомога. Перед госпіталізацією обов’язково проводять ПЛР-тестування, аби переконатися, що пацієнт не хворий на COVID-19.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,