26.04.2024

#Рік_сміливих_рішень: голова Тернопільської ОДА Володимир Труш прозвітував за рік роботи

Креатор буд

Очільник Тернопільської ОДА Володимир Труш прозвітував за рік своєї діяльності.

Він наголосив, що цей рік був важкий для області, країни і світу через пандемію Ковід-19. Незважаючи на це, вдалось підсилили роботу лабораторного центру, який сьогодні є найпотужнішим в Західному регіоні.

Також за словами голови ТОДА, вдалось відкрити новий корпус для пацієнтів з COVID-19 на 105 ліжок в університетській лікарні. Для медзакладів закуплено рентген-апарати та бочки для збереження кисню. Триває модернізація шести приймальних відділень – трьох у Тернополі, по одному у Кременці, Чорткові та Бережанах.
Щодо економічних здобутків, то як повідомив Володимир Труш, Тернопільщині вдалося завершити рік з показником виконання бюджету на рівні 99%.

Попри пандемію та усі наслідки, які вона спричинила в області впродовж року створено 8 тис. нових робочих місць. На 700 осіб збільшилась кількість зареєстрованих підприємців.

Впродовж року в області створено нові місця у садочках для понад пів тисячі дітей. У рамках програми Велике будівництво відкрили новий садок на 120 місць у селі Біла.

Під час звіту говорили і про ремонти автошляхів. За минулий рік в області капітально відремонтували 162 км доріг державного значення.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,